Zaterdag 19 maart houdt muziekvereniging “TOP Onna” weer haar jaarlijkse concert in Rabotheater “De Meenthe”. Aanvang is om 20.00 uur. Medewerking aan de avond wordt verleend door “The Swinging Stones” en zes nieuwe aanwinsten van onze vereniging. Hier zijn wij erg trots op en zij krijgen dan ook een prominente rol tijdens deze uitvoering. Samen maken we er een gevarieerde avond van met muziek voor ieder wat wils.

Muziekvereniging T.O.P. Onna leidt haar eigen muzikanten op. Dat gebeurt sinds een groot aantal jaren met veel succes. De opleiding wordt verzorgd door docenten die volledig zijn bevoegd. Ze hebben allemaal een conservatoriumopleiding of een door de overheid erkende bevoegdheid. Dat verzekert de leerlingen van een goede kwaliteit in de opleiding.

Instromen in onze opleiding is het gehele jaar mogelijk. Met name voor de fanfare-instrumenten is er nog plaats in de opleiding. Bugel, hoorn, trombone en bariton zijn bij de fanfare de belangrijke onderdelen. De opleiding staat open voor kinderen die in het nieuwe schooljaar minimaal in groep 6 van het basisonderwijs zitten. Maar ook volwassenen zijn van harte welkom.

Bij deze bent u zaterdag 19 maart vanaf 19.30 uur van harte uitgenodigd in de Rabotheater “De Meenthe” te Steenwijk! Entree is gratis!