ONNA - Zaterdag 21 maart houdt muziekvereniging “T.O.P. Onna” een spetterend jubileum concert in MFC “De Zuidwester” te Zuidveen. De avond zal in het teken staan van het 75 jarig jubileum van de muziekvereniging, wij kijken zowel muzikaal als met anekdotes hierop terug. De voorbereidingen voor het concert zijn inmiddels in volle gang. Met veel enthousiasme en plezier zijn de leden van de muziekverenging bezig om van het jubileumconcert iets heel bijzonders te maken.

Zaterdag 30 maart houdt muziekvereniging “T.O.P. Onna” haar jaarlijkse uitvoering in MFC “De Zuidwester” te Zuidveen. Onder leiding van dirigent Ron Arets zal een uitdagend en wisselend programma ten gehore worden gebracht. Dat is dit jaar zeker gelukt! Een programma met luchtige muziekstukken zoals ‘Zoutelande’ afgewisseld met bijvoorbeeld het prachtige ‘Monte Cervino – The Matterhorn’ zorgt ervoor dat het absoluut geen saaie avond gaat worden! Voor koffie, thee en drankjes staat de Zuidwester weer garant.

U bent van harte uitgenodigd vanaf 19.30 uur in MFC “De Zuidwester”. Het concert begint om 20.00 uur en de entree is gratis.

"Beter een goede buur dan een verre vriend" hiermee opende Woldklank voorzitter Albert Bosscha afgelopen zaterdag het gezamenlijke concert van de Woldklank met TOP Onna. Met deze goede buur is voor de vierde keer een gezamenlijk concert gegeven, deze keer in de PKN kerk in Steenwijkerwold. Top Onna beet het spits af deze avond, voorzitter Piet de Graaf richtte na het optreden het woord tot Wim Verhagen. Hij is maar liefst 60 jaar muzikant, waarvan hij de laatste jaren o.a. bij TOP Onna speelt. Hij ontving uit handen van de voorzitter een insigne, oorkonde en een bos bloemen.

Zaterdag 19 maart hield muziekvereniging T.O.P. Onna weer haar jaarlijks concert, met als titel: “Een avond met echte Toppers”. Om de avond nog muzikaler te maken, waren ‘The Swinging Stones’ ook uitgenodigd. Een zeer bekend a capella vrouwenkoor uit Steenwijk.